Kontakt

Torskekaj 1,3
6700 Esbjerg


Tlf: 70 270 003
Skriv mail til os.


Åbningstider:

Mandag - Fredag: 8 - 16
Fredag: 8 - 14
Lørdag & søndag: Lukket

Erfaren salgskonsulent til salg af kontor-/designmøbler

Skab din egen succes

Jobbet
Hos INSIDE Design House leder vi efter landets bedste møbelsælger, der kan skabe resultater gennem engagement, vedholdenhed og vilje. Du får en unik chance for at skabe din egen succes og kommer til at referere direkte til indehaveren.
En stor del af jobbet består af hardcore canvassalg/salg til dine eksisterende kunder, hvor du får mulighed for at opbygge din egen kundeportefølje og arbejde selvstændigt med salg af kontorindretning fra landets førende producenter. Dette er ikke et job for tøsedrenge - til gengæld får du meget igen, og får mulighed for at udvikle dit eget salgsdistrikt.

Kvalifikationer
Vi forestiller os at du allerede er i branchen og kan fremvise gode salgstal fra tidligere job. Det er et krav, at du har kørekort, mulighed for firmabil eller egen bil. Du skal være en god købmand, der kan arbejde selvstændigt, resultatorienteret og som går målrettet efter at skabe gode salgsresultater. Som person har du et højt aktivitetsniveau og evner at give kunden en god oplevelse.

Hvad kan vi tilbyde?
Du kommer til at arbejde i en ung og dynamisk virksomhed, hvor entusiasme, humor og faglig dygtighed er i højsædet. Løn efter kvalifikationer - der er ingen loft på din løn - initiativ samt resultater bliver belønnet.

Om INSIDE Design House
INSIDE Design House er 100% dedikeret til indretning af erhvervsvirksomheder i hele Danmark. Vores brede udvalg af design- og erhvervsmøbler til konkurrencedygtige priser gør, at vi er en sikker og kompetent samarbejdspartner ved såvel store som mindre indretningsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Vi forhandler kendte mærkevarer som: Montana, Erik Jørgensen, Fritz Hansen, Fredericia Furniture, Flos og mange flere.

Send din ansøgning inkl. CV og foto til: INSIDE Design House A/S, Egtvedvej 1, 6000 Kolding eller via e-mail til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til, at kontakte salgsdirektør Henrik Ø. Andersen på tlf. +45 30 31 37 77