Bruunmunch

Et solidt stenkast fra Lemvig Fjord findes fabrikken hvor alle Bruunmunchs møbler bliver produceret. De store gamle fabrikshaller er fyldt med duften af træ. Et egetræ kan blive op til 40 meter højt og er for de kvalitetsbevidste et sikkert valg til produktion af møbler.

Eg bruges ikke alene fordi det er holdbart, men også fordi det giver en visuel oplevelse. Eg besidder en smuk farvepalet samt en glød, som giver unikke nuancer i udtrykket. Egetræ indeholder stoffer, der giver en modstandskraft overfor slid og råd, og med en lukket struktur er det stort set umuligt for vand at trænge ind og ødelægge det.

Medarbejderne på fabrikken har alle års erfaring i arbejdet med træ. De danske hænder som stædigt arbejder med træet og Bruunmunch møblerne, arbejder ud fra gode gamle danske håndværkstraditioner.

Kvalitet, grundighed, omhyggelighed og stolthed er værdier, som går hånd i hånd med produktionen i de gamle trælastshaller. Lyden af savens takker, som bider i egetræet, duften af træ og koncentrerede blikke smelter sammen hos Bruunmunchs fortrukne og nøje udvalgte danske producent.

For Jacob Munch og Henrik Bruun er det vigtigt at få produceret deres træ møbler i Danmark hos et dansk traditionsrigt firma. Alle produkter er mærket med et nummereret rustfri stål skilt.

 

Bruunmunch på Insidewebshop.dk

Se vores udvalg af Bruunmunch møbler på Insidewebshop.dk


Klik her for at gå til insidewebshop.dk.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere eller har spørgsmål til produkterne, så kontakt os på:

Tlf: 70 270 003 eller

Mail: kontakt@insidedesignhouse.dk